- UID
- 154278
- 帖子
- 9
- 积分
- 9
- 金钱
- 0
- 威望
- 0
|
Jesienne chłody? W bluzie będą cieplejsze!
Ostatnio natknąłem się na dobry towar na blogu uModo o bluzach i jesiennych chłodach. Autor przekonuje, że bluza więc taki element garderoby, który doskonale sprawdza się w ostatnim etapie przejściowym – kiedy nie istnieje nadal bardzo zimno, ale wieczory i poranki potrafią dać w kość. Zwrócono tam opinię na ostatnie, że bluzy są naprawdę uniwersalne, ważna je mieć również na co dzień, kiedy i podczas wyjść na zewnątrz, a wybór systemów istnieje na końcu szeroki, że każdy znajdzie coś dla siebie – z prostych modeli bez kaptura, przez klasyczne kangurki, po oversize czy bluzy rozpinane.
Ciekawym wątkiem istnieje także możliwość personalizacji – można zamówić bluzę z naturalnym nadrukiem, co daje, że wystaje się ona czymś dużo niż tylko ubraniem, i wręcz sposobem wyrażania siebie. Autor podkreśla i jakość materiałów, jakie posiadają służyć słońce i komfort, nawet po wielu praniach.
Zgadzam się spośród obecnym, że bluza to znakomite wyjście na jesień – ważna ją bezpośrednio połączyć z kurtką i stworzyć wygodną warstwę, która pomaga przed chłodem. Osobiście zwracam uwagę na skład tematu i gramaturę, bowiem zatem one przyjmują, czy bluza rzeczywiście daje ciepło, czy tylko wygląda dobrze. Sam pomysł personalizacji specjalnie do mnie przemawia, bo sprawia, że ubranie jest oryginalne i dostosowane do gustu właściciela.
Jestem ciekaw, czy bluzy z nadrukiem gość z Was posiadał już doświadczenia z bluzami od uModo? Trzymają grupę oraz faktycznie sprawdzają się w realniejsze dni, czy raczej są specjalnie „na pokaz”? |
|